CarlijnQ: SS19 + 3 redenen waarom je het moet kopen!

CarlijnQ SS19 + 3 redenen waarom je het moet kopen - studio-mama,nl

CarlijnQ: Ik kon het merk al een tijdje maar haar wintercollectie van afgelopen jaar zorgde er toch voor dat ik er helemaal verliefd op werd. Met de aanwezige mening van mijn moeder had Ilayda namelijk nog helemaal geen zwarte kleding gehad. “Zwart is geen kleur voor kinderen” aldus mijn moeder. Maar zelf draag ik volgens mij alleen maar zwart.. haha En zo kreeg Ilayda met de winter heel veel zwarte kleding, voornamelijk van CarlijnQ. Wat ik niet wist, is dat zij juist bekend staat om haar monochrome items in haar collecties. Ik vond het vooral heel mooi zonder dat het somber werd. Dus uiteraard was ik daarom ook ontzettend benieuwd naar de zomercollectie!

CarlijnQ: 3 redenen waarom je het absoluut moet kopen

  1. Support local: Om te beginnen is CarlijnQ een Nederlands merk en als trotse Rotterdammer wil ik het zelfs een Rotterdams merk noemen. Yeah!
  2. Organic Apparel: Het is waarschijnlijk het feit dat ze zelf moeder is hoor! Maar als er een Nederlands kinderkleding merk is die er echt mee bezig is dat jouw kids in gifvrije “gezonde” kleding rondloopt. Naast gifvrij maakt ze gebruik van GOTS (organisch katoen) en bijvoorbeeld ook gerecycled materialen. Ook goed voor het mileu dus!
  3. Movement on the ground: Naast goed voor het mileu, ook goed voor de medemens. Voor SS19 heeft zij een collab met Movement on the ground; een beweging dat zich inzet voor humanitaire crisissen wereldwijd. Met iedere item die je uit deze collectie aanschaft, gaat er ook een naar de vluchtelingenkamp in Lesbos!

CarlijnQ SS19 - studio-mama,nl

 SS19: Voorjaar / Zomercollectie

Maar uiteraard buitenom deze drie redenen is er natuurlijk nog een heel belangrijke reden: haar collectie is gewoon ontzettend leuk! In deze collectie zien we weer de typische kleuren zoals geel en diverse pasteltinten goed voorbij komen. Dit uiteraard gecombineerd met haar typische monochrome items! Waar ik in het bijzonder vrolijk van wordt, zijn de colorblock items die we ook hebben gezien bij Soft Gallery en de vrolijke print die zomer schreeuwen!  Naast dat deze collectie op zich al heel mooi is maar ook nog eens heel goed te combineren is met andere merken.

Mijn CarlijnQ SS19 favorieten:

CarlijnQ SS19 - studio-mama,nlCarlijnQ SS19 - studio-mama,nlCarlijnQ SS19 - studio-mama,nlCarlijnQ SS19 - studio-mama,nl

Heb je die grijze shorts gespot? Deze collectie bevat dus een aantal hele leuke denim items! Oh, mijn liefde voor streepjes šŸ˜‰ Op de foto’s wel duidelijk te zien! Tot aan de sokken is er nagedacht over deze collectie! Geen wonder dat ik er zo’n fan van ben. Een kleine update over haar monochrome items: dit is de laatste collectie waar dit nog in voorkomt! Maakt mij heel nieuwsgierig naar AW19!!

SS19: Waar te koop

Waar niet? CarlijnQ wordt in meer dan 200 winkels wereldwijd verkocht. Ik heb mijn eerste items geshopt bij Kixx Online. “Happiness is online shopping” en met zo’n uitgebreide webshop is het onmogelijk om hier niet te slagen. Wat mij een extra vreugde sprongetje laat maken is dat Kixx Online steeds meer focust op “groene merken”. Zo gebruiken ze een icoontje (met de tekst organic of een blad icoontje) zodat je zelf een bewuste keuze kunt maken. Wij zijn fan!

Ps: wanneer je klikt op het linkje van Kixx Online kom je terecht bij onze favoriete items! Geen affiliate linkje, maar ben je geïnspireerd door deze blog dan zien we graag ook jouw aankopen terug. Tag ons op instagram!

Hoe valt CarlijnQ?

Een van de meest gestelde vragen die ik krijg over dit merk is vooral hoe het valt. Mijn ervaring is dat de maten normaal tot iets kleiner vallen. Het is vooral afhankelijk van de item. Bij vrijwel ieder model legging zit aan de binnenkant een elastiek verstelband om middel strakker te maken. Persoonlijk vind ik iets oversized heel leuk staan dus ik koop zelf vaak alle items een maatje groter.

CarlijnQ SS19 + 3 redenen waarom je het moet kopen - studio-mama,nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieƫn:
Berichtcategorieƫn: