Dag Singlemomlife, Hallo Studio Mama

Dag singlemomlife, hallo studio mama -blogpost

Studio mama!?! Ik hoor je al denken: ben je niet meer single? Nee hoor, nog steeds hartstikke single en nog steeds hartstikke gelukkig ermee. Maar ik heb wel erg leuk en groot nieuws!

Dag Singlemomlife

Ik zit al een tijdje vast. De domeinnaam “singlemomlife” heb ik nou een jaartje gebruikt en wat ik vooral de laatste tijd merkte is dat het mij beperkt. Ik voel me veel meer als alleen een alleenstaande ouder en mijn interesses zijn ook veel breder dan alleen het zijn van een single mama. Het was dus echt tijd voor een verandering.

Dag persoonlijke blog

Maar er was nog iets. Ik ben de blog natuurlijk vanuit Instagram begonnen en wat had dit allemaal een eenrichtingsverkeer gevoel. Vooral op Instagram merk ik dat dit mijn platform is om met elkaar in contact te komen. Om samen de goede en moeilijke ervaringen te delen en de plek waar wij elkaar kunnen steunen, elkaar tips kunnen geven. En dit wilde ik vooral doortrekken op deze website i.p.v. alleen maar over mezelf te praten. Ik moest voor mijn gevoel een wij worden, want een ding heb ik echt wel geleerd. Opvoeden doe je niet alleen;)

Hallo Platform

Het afgelopen jaar heb ik zoveel inzicht gekregen dat mijn beeld totaal is veranderd. Ik dacht dat een kind verliezen het ergste is wat je kon overkomen als ouder. Totdat ik mama’s leerde kennen die bijvoorbeeld graag kinderen willen maar het lukt niet. Ik dacht dat alleenstaande ouder zijn een uitdaging was, tot ik bonusmama’s leerde kennen met gigantisch grote samengestelde gezinnen. Je begrijpt het al: er zijn zoveel bijzondere situaties en zoveel bijzondere mama’s die ons zoveel inzicht kunnen geven.  Ik hoop graag dat we samen kunnen bouwen naar een plek waar iedereen haar verhaal kan doen.

Hallo Studio Mama

Studio Mama: de plek waar alle mama’s welkom zijn. Waar iedereen haar creativiteit mag uiten door bijv haar #ootd inspiratie te delen of een te gek diy project. Maar ook de plek waar alle bijzondere verhalen welkom zijn. Hoe dit in de praktijk eruit gaat zien? De categorie Momlife zal blijven. Alles met betrekking tot ouderschap, de recepten, diys, hacks, reviews en tips blijven. Alleen naast mijn blogs zul je hier ook blogs vinden van andere vaste bloggers zoals de beauty blogs van Kelly en de fashionblogs van Maaike. De categorie Personal zal verdeeld worden in twee delen: mijn updates over ons en hoe het verder gaat als alleenstaande moeder. Het tweede gedeelte is vrij voor jullie persoonlijke verhalen.

Oproepje: Gast Bloggers gezocht

Hierbij wil ik ook graag een oproepje doen: wil je nou je favoriete babyrecept kwijt? Of heb jij de levenshack voor terrorpeuters gevonden? Of heb je een bijzonder verhaal die je gewoonweg nergens hebt kunnen delen. Hier kan het! Stuur een mail met je idee en dan maken we er samen iets moois van. Ps: uiteraard zijn papa’s ook welkom!

De komende tijd zal de blog dus langzaam veranderen door aanvulling van diverse leuke artikelen. De Over Ons pagina krijgt nog een update. Ook gaat er een kleine wijziging komen in de social media kanalen. Mocht je mij nog niet volgen, doe dat alsnog op Pinterest, Facebook en uiteraard Instagram. Bedankt voor het lezen en nog heel veel leesplezier toegewenst op Studio Mama;)

dag singlemomlife, hallo studio mama

 

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: