Drieling Top 10: bizarre dingen die vreemden zeggen

Drieling Top 10: bizarre dingen die vreemden zeggen

Een drieling kom je natuurlijk niet elke dag tegen. Ook wij waren volledig in shock bij de echo’s, zoals je in eerdere blogs van mij hebt kunnen lezen. De shock van anderen lijkt soms nog heftiger dan die van ons, aan bijzondere opmerkingen hebben wij geen tekort! Het lijkt me grappig jullie een idee te geven wat je als moeder van een drieling (of vader van) voor opmerkingen te horen krijgt. In deze blog zal ik gekke vragen die gesteld worden met jullie delen, dit doe ik door middel van een top 10 ‘Meest bizarre opmerkingen’.


Soms zijn het lachwekkende opmerkingen, soms heel ongepast en heel soms ben ik helemaal van mijn stuk gebracht. Toch bedoelt iedereen het vaak alleen maar goed en neem ik alles maar met een korreltje zout.


1. ‘Ooh, een drieling, wat leuk!! Ik zou er niet aan moeten denken.’

Ehhh, ja snap ik! Toch is het wel een beetje maf om te zeggen.. mijn reactie: ‘Haha, ja snap ik maar ze zijn heel lief hoor!’


2. ‘Joh, een drieling. Wat enig kind! Welk kindje vind je het liefste?’

Serieus.. het liefste? Shoot me.. Al zou ik een voorkeur hebben (heb ik niet) ga ik dat toch niet aan de eerste de beste voorbijganger vertellen?! Reactie: ‘O die heb ik niet hoor mevrouw..’


3. Mijn vriend haalde voorbehoedsmiddelen bij de benzinepomp (wat ik überhaupt al gênant vind.)

‘Hé, jij bent van de drieling toch? Ooh dan kan je deze wel gebruiken, voor dat je het weet heb je een heel elftal!’

Hahaha, ik vond het dikke humor toen hij thuis kwam!


4. ‘Waarom heb je er eigenlijk niet één weg laten halen, twee is toch meer dan zat?’

Excuse me?!


5. ‘Zo, dat zijn veel baby’s, hoeveel heb je er wel niet?’

Deze vraag is zo vaak gesteld dat ik inmiddels op advies van een andere drielingmoeder zeg: ‘Nummer vier zit thuis, de lelijkste nemen we nooit mee.’ Die gezichten zijn dan prachtig!


6. ‘Joh, op stap? Zonder de kinderen, waar zijn die dan gebleven?’

Die zijn vandaag voor het eerst alleen thuis. šŸ˜‰


7. ‘Oh IVF-je?’

Goedemiddag mevrouw die ook haar hondje uitlaat, ik ken u helemaal niet. Ik glimlach dan en loop heel vlot door.


8. ‘Asjemenou een drieling, dat is toch niet te doen!?’

Gaat prima hoor, ze zijn heel lief! ‘Ik heb met je te doen!’ O oké, eh.. Bedankt dan, denk ik?


9. Na maanden niet alleen boodschappen te doen, liep ik in de supermarkt. Sissend hoorde ik al een aantal keer,

‘Oh dat is zij van die drieling’

.. lichtelijk ongemakkelijk liep ik door. Bij de kassa sprak de caissière mij aan op het moment dat ik achterin de rij stond. ‘Hé hoe gaat het met de drieling? Goed hoor! Het zijn meiden toch? Ja dat klopt. Hoe oud zijn ze nu? Bijna 6 maanden.’ (Ik sta nog steeds in de rij en ik ben nog niet aan de beurt) ‘Oo dat gaat al snel hè! Werk je alweer?’ Nee helaas nog niet. Oh nee? Wat doe je dan? Waarom werk je niet? ( ik sta nog steeds in de rij en ben niet zelf aan de beurt) Ehm, ik heb veel last van mijn bekken en rug. Ik hoop wel snel weer te gaan werken. Oh wat vervelend, beun je wel een beetje bij? Nee eigenlijk niet. Niet hoe kom je dan aan je geld? Op dat moment is de man voor mij net klaar met afrekenen en kijkt mij aan. Hij haalt diep zuchtend adem. Waarop ik antwoord:  creatief omgaan met je geld. Ik had maar twee boodschappen, haal mijn pas erlangs en zeg ‘Joe.’


10. De allerleukste, liefste en fijnste opmerkingen blijven en zijn:

Wat een geluk! Wat een rijkdom. Ach kind, wat ga jij een plezier met deze meiden beleven. Geweldig, wat een prachtig gezicht!!


Zo kan ik nog heel lang doorgaan met de leukste opmerkingen die ik krijg, net zoals met de bijzondere opmerkingen die ik krijg!Je snapt nu vast wel waarom ik een wandeling alleen soms nog wat ongemakkelijk vind en de supermarkt graag oversla. Inmiddels vind ik steeds meer mijn weg en loop ik iedereen met een glimlach voorbij!

Drieling top toen bizarre quotes van vreemden - pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieƫn:
Berichtcategorieƫn: