Drieling update: hoe gaat het met ons?

Drieling update: hoe gaat het nu met ons? Blogcover Studio Mama

De drieling is geboren! Uiteraard verwachten en willen jullie natuurlijk allemaal het bevallingsverhaal. Die komt eraan, ik ben er druk mee. Maar ondertussen een update over hoe het nu met ons gaat.

De tijd vliegt

Wauuuw, wat gaat de tijd snel.. Inmiddels zijn onze meiden twee maanden oud en alweer een heel stuk groter en wijzer. Wat vind ik ze leuk en wat ben ik dol op ze! In bijna alle opzichten zijn ze ontzettend makkelijk en doen we nog van alles met en zonder de meiden. Ik geniet van BIJNA iedere dag.

Sommige dagen zijn heftig, Mika spuugt helaas veel en als de andere meiden dan ook een offday hebben, dan is het zwaar. Ik zit dan wel eens te huilen in een hoekje, snel bedenk ik mij dan dat mijn gevoel zich uit op hun, hup ophouden met mokken en snel je innerlijke rust terug vinden werkt het best. Gelukkig zijn de offday’s van de meiden nu nog maar zelden. Fingers crossed dat dit zo blijft want tot nu toe zijn het heerlijk rustige kindjes.

Het is leuk om te zien hoe de meiden zich ontwikkelen. Er komen steeds nieuwe dingetjes bij zoals het volgen van alles om hun heen. De meiden worden steeds meer alert, beginnen te lachen dit vind ik geweldig om te zien.

Team No Sleep

De meiden slapen nog niet door. Natuurlijk is dat niet gek, want ze zijn nog zo klein. Gelukkig komen ze niet iedere twee uur, maar duurt het soms drie tot vier uur met een uitschieter naar vijf. Alex en ik doen het samen en dit maakt het een stuk makkelijker. Natuurlijk probeer ik Alex te ontzien, hij is na twee weken weer gaan werken en daar moet hij natuurlijk wel een beetje fit voor zijn. Negen van de tien keer slaap ik gemiddeld drie uurtjes per nacht, maar ach ik heb wel drie gezonde heerlijke meisjes er voor terug.

Op het begin was hun ritme gelijk, eten deden ze tegelijkertijd. Nu na een aantal weken krijgt ieder haar eigen ritme waardoor ze dus wel soms pas na vier uur komen, maar wel na elkaar.. Lekker hoor!!

Drieling Struggles

Met een drieling is het natuurlijk wel even anders. Denk eens aan iets zoals het badje. Eventjes alle drie in bad zit er niet in. In bad is écht een heeeele opgave! Maar ook dingen zoals voeden, drie handen om te voeden heb ik niet. Gelukkig vind ik hier al aardig mijn trucjes in en gaat dit allemaal super goed. Yaaay!

Onzekerheid

Zoals jullie weten was het een gekke en bijzondere zwangerschap, die ik bijzonder lang heb volgehouden. De hele zwangerschap is mij verteld wat er allemaal mis kon gaan en waar wij rekening mee moesten houden. Natuurlijk is het fijn om voorbereid te zijn, maar eigenlijk was het ook iets mega negatiefs. Het negatieve heeft mij gevormd in een bezorgde moeder, een moeder die nachtmerries heeft over alles wat fout kan gaan. Is er iets geks of iets wat ik niet herken, dan google ik het meteen ( moet je niet doen). Gek genoeg ben ik me er heel erg bewust van en realiseer ik me dat er echt niets ‘’ernstigs’’ aan de hand is. Ik ben onwijs trots hoe deze meisjes het doen!

Ik denk dat velen moeder zich hierin herkennen, toch vind ik het vreemd.. Je maakt jezelf helemaal gek en wordt hier echt niet gelukkig van ( nu ik dit schrijf neem ik mij meteen voor hiermee te stoppen haha..).

Drieling update: hoe gaat het nu met ons? Blogcover Studio MamaDrieling update: hoe gaat het nu met ons? Blog Graziella ten Veen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: