Let’s celebrate! 3 x Giveaway

lets celebrate 3 x giveaway - Studio-mama.nl

Het is feest! Een jaartje ouder worden.

Ja je hebt het goed gelezen, we houden drie keer een giveaway en waarom vertel ik met alle plezier.

Ouder worden

Vorig jaar werd ik 30, maar als pas bevallen moeder heb ik dit eigenlijk helemaal niet door gehad. Al mijn aandacht ging op naar Ilayda en eigenlijk viel het kwartje pas een paar weken geleden toen ik mijn eerste grijze haar ontdekte. Na de zware rit die we hebben gehad, ben ik zo blij waar we staan in ons leventje. Ik heb vooral tijdens de zwangerschap veel twijfels gehad, maar ergens wist ik dat wanneer ze eenmaal geboren zou zijn alles goed zou komen. En wat hebben we een leuk jaar gehad! Iedere dag is chaotisch en een ontdekking op zich geweest. Het gevoel of misschien vertrouwen dat het goed zou komen ging gecombineerd met een structuur vinden in mijn leven. Zo heb ik weliswaar voor het eerst in mijn leven een echte routine. Ik word dan eindelijk toch volwassen! Mijn grijze haar is daar bewijs van. Het staat voor structuur en rust en eigenlijk ben ik er trots op.

Natuurlijk heb ik dit niet alleen gedaan. Ik ben omringd met mooie mensen die altijd voor ons klaar staan. Naast de geweldige familie en vrienden moet ik ook zeggen dat ik jullie ook wil bedanken. De blog is pas 4 maanden actief en ik blijf zoveel mooie reacties krijgen. Vooral op Instagram kan ik altijd op de mooie complimenten en geweldige tips rekenen en daarom doen we niet een maar 3 x een giveaway!

Giveaway Studio Schatkist

“Zoete stationary met een vleugje humor”

Hoe vier je feest? Nou eigenlijk heel simpel: door veel weg te geven! Op Ilayda’s verjaardag hadden we deze schattige popcornbakjes gevuld met popcorn, marshmallows en nog meer snoep. Wat het echter afmaakte waren de te leuke stickers van Studio Schatkist. Naast leuke stickers hebben ze ook diverse kaarten/kadolabels maar ook te gekke spelletjes en schrijfwaren.

Ik mag een setje weggeven! Kijk op mijn Instagram pagina om mee te doen. Studio Schatkist is trouwens wel echt een “one to follow”.

Giveaway Haarspeldjes.com

“Because happiness is a good hair day.”

Als ik iets heb geleerd van het afgelopen jaar dan is het wel “baby bad hair days”. De gekke krulletjes van Ilayda groeien alle kanten op en na ieder dutje zit het weer anders. En echt waar: de beste oplossing is haircandy! Een leuk haarspeldje of haarband maakt zo het verschil en iedereen wordt er spontaan vrolijk van. Matchend met de outfit is natuurlijk het leukst.

Daarom mag ik van Haarspeldjes.com dit schattige pakket weggeven:

Prijzenpakket Haarspeldjes.com - Singlemomlife.nl blogpost

Meedoen? Hou mijn Instagram pagina in de gaten voor meer informatie! En wanneer je toch op Instagram bent, neem ook eens een kijkje op de pagina van Haarspeldjes.com voor je dagelijkse dosis aan haircandy inspiratie. Kun je niet wachten op de giveaway en wil je liever direct bestellen? Ik heb een kortingscode voor jullie van maar liefst 25% op alles de gehele maand Maart. Gebruik hiervoor de code: ELA

Heb je nou last van een baby die ze eruit trekt? No worries! We hebben het allemaal gehad. Mijn haircandy tips:

  • Begin er vroeg mee, zodat je meisje eigenlijk niet beter weet.
  • Zorg voor goede haarspeldjes! Vooral als ze nog wat jonger zijn, vind ik de alligator speldjes het fijnst. Een haarbandje moet ook niet te strak of te los zitten. Op Haarspeldjes.com staan heel handig diverse maten vermeld zoals newborn/baby/meisjes.
  • De aanhouder wint. Dit lijkt de baby regel voor alles! Maar uiteindelijk klopt het wel, ze zal er vanzelf aan wennen.

En wees creatief: wie zegt dat je een haarspeldje perse op het haar moet dragen?

Giveaway Birthmemory

Mijn mooiste cadeau ooit is toch wel Ilayda. Hoe verliefd kan je zijn op je eigen kind. Vanaf het moment dat ze geboren werd is mijn leven compleet veranderd en wat word ik graag herinnerd aan dit moment! De posters van Birth Memory zijn hiervoor ideaal! Ik kan niet wachten totdat ik de mijne binnenkrijg. Wil je ook zo’n poster bestellen? Gebruik dan de code: ELA10 voor 10% korting! Maar misschien wil je een gokje wagen, want ik mag binnenkort ook een poster weggeven via Instagram.

Hoewel sommige dagen zoals verjaardagen extra speciaal zijn, horen we eigenlijk iedere dag te vieren. Zelfs wanneer dingen bij mij niet altijd lekker gaan, probeer ik te focussen op het positieve! Ik hoop dat jullie dat ook hebben..

Xx Ela

Lets Celebrate 3 x giveaway - Singlemomlife.nl Blogcover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: