Ikbenzomooi.nl – Winactie!

ik ben zo mooi winactie - Studio-mama.nl

Vorig jaar leerde ik een geweldige webshop kennen: Ikbenzomooi.nl! Ik heb er toen een unicorn snowglobe van A Little Lovely Company voor Ilayda besteld. Ik hou ervan als bestellingen direct de volgende dag thuis zijn en wat was het leuk verpakt. Ik kreeg er zelfs nog een heel schattig kerstkaartje bij. Sindsdien volg ik ze op Instagram en ontvang ik met plezier de nieuwsbrief. Wat hebben ze leuke en vooral inspirerende items.

Naast de leukste merken zijn ze nu ook bezig met het ontwikkelen van hun eigen kledinglijn waarbij kwaliteit echt voorop staat. Het allereerste item is geweldig!

Weet je nou wat zo leuk is? Net als dat Ilayda deze maand jarig is, heeft ikbenzomooi.nl ook iets te vieren. Ze bestaan namelijk 8 jaar en wie jarig is die trakteert! Daarom mag ik hun allereerste item uit de IBZM kledinglijn weggeven. Dit geweldige babybroekje Lilly

 

Hoe kun je winnen?

Deze winactie loopt via Instagram. Via deze link kan je meedoen en het enige wat je hoeft te doen is aangeven dat je meedoet;)

Ben je nou ook zo verliefd geworden op ikbenzomooi.nl, dan heb ik nog iets leuks voor je. De gehele maand Februari krijg je namelijk nog eens 15% korting. Gebruik hiervoor de code: BLOGELAA15%

Have fun shopping!

Xx Ela

 

Ik ben zo mooi winactie - Singlemomlife.nl Blogcover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: