Interview + Drieling Update: Ze zijn geboren!

Interview + Drieling Update: Ze zijn geboren! - Studio Mama

Eergisteren zijn ze dan eindelijk geboren! Gezond en wel! Om lieve mama Graziella wat rust te bieden vandaag geen blog van haar, maar van mij. Ik heb haar namelijk kort voor de bevalling geïnterviewd. Hieronder onze interview:

Hoe gaat het met je? Ben je zenuwachtig?

Het gaat heel goed en ik blijf kalm. Ik merk dat ik er geen invloed op heb. Ik moet het vooral rustig aan doen en zie het met de dag. We hebben meerdere malen gehad dat we onder controle moesten blijven in het ziekenhuis. Vorige week moesten we ook zo ineens naar het ziekenhuis en toen hadden we wel even paniek. Vooral Alex zag ik voor het eerst als een spook wegtrekken. Maar ik weet dat hoe meer stress ik heb, hoe slechter dat is voor de meisjes. Dus ik probeer heel erg nuchter eronder te blijven.

Wat is de verwachting? Wanneer worden de meisjes geboren en hoe gaat dat?

Ik sta dus onder controle bij het AMC (3e lijns ziekenhuis) en vanaf 35 weken mag ik over naar een tweedelijns ziekenhuis maar dat is nu nog niet bekend. Iedereen in het ziekenhuis probeert de bevalling uit te stellen en ervoor te zorgen dat de meisjes zo lang mogelijk in mijn buik kunnen groeien. Hierna is het afwachten of ze in een couveuse moeten en of dit een normale of een NICU couveuse wordt. Zodra ze sterk genoeg zijn mogen ze mee naar huis.

Je blogt over je zwangerschap, post actief op Instagram en hebt zelfs een interview gehad met Ouders van nu. Wat vind je daarvan?

Nou, mijn eigen vriendenkring zou dit echt nooit van mij verwachten. Ik ben normaal gesproken niet zo “sociaal”. Alles in mijn leven delen voelde een beetje gek. Maar met de zwangerschap kon ik niets “verborgen” houden. Iedereen was ook zo betrokken. Onze vriendenkring wist eigenlijk al voor 12 weken dat ik zwanger was van een drieling. Met de meiden vind ik het hartstikke leuk om veel te delen. Ik merk dat Alex het ook heel erg leuk vindt. Hij vind vooral mijn Instagram leuk. Zo moest ik laatst perse een foto posten waarin hij mij tegen de muur in het ziekenhuis had gezet. Vond hij heel grappig!

Interview + Drieling Update: Ze zijn geboren! - Studio Mama

Een van de leukste dingen tijdens de zwangerschap vond ik persoonlijk het shoppen. Jij mag uiteraard drie keer zoveel shoppen. Wat zijn nu al je favoriete merken?

Ik ben nog heel erg aan het uitzoeken. Er zijn wel al een paar dingen die ik heel fijn vind. De verzorgingsproducten van Weleda en Naif bijvoorbeeld en de speelgoed van Little Dutch vind ik echt ontzettend leuk! Qua kleding heb ik nog geen vaste merken die ik heel leuk vind. Mijn tante heeft zelf een kinderkledingszaak Kids of Babe, dus zij geeft mij heel veel inspiratie. Ik ontdekte laatst wel een hele leuke merk genaamd Charlie Choe. Zij maken twinning pyjama’s  en die vind ik echt ontzettend leuk! Ik had in eerste instantie niet eens door dat het pyjama’s waren.

De namen van de meisjes!

Ik heb ontzettend mijn best gedaan om de namen ook uit Graziella te ontfrutselen maar daar bleef ze geheimzinnig over. Inmiddels zijn de meisjes geboren en kan ik zeggen dat ze Lize, Jackie en Mika heten. Ze zijn met 35,4 weken geboren en maken het goed.

Ik hoop dat jullie dit interview leuk vonden! De bevalling is natuurlijk ontzettend zwaar geweest, dus de vraag aan jullie om lieve Graziella nog een klein beetje rust te bieden. Ze wil natuurlijk niet ineens een ontplofte inbox hebben. Maar de foto van de meisjes staat online op haar account!

Interview + Drieling Update: Ze zijn geboren! - Studio Mama

1 Reactie

  1. Olga
    1 maart 2019 / 22:37

    Super gefeliciteerd met jullie meiden Graziella en Alex wat een moppies herstel maar goed van de bevalling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: