Little Dutch houten treinbaan: Cadeautip!

Little Dutch houten treinbaan: onze kersttip! Studio Mama

Misschien komt het omdat we dit jaar voor het eerst een kerstboom in huis hebben, maar ik voel de Christmas spirit helemaal! Ik ben van huis uit islamitisch opgevoed, maar heb kerst altijd meegekregen vanuit school en onze omgeving. Bij ons betekende het vooral veel eten en veel  versieringen. Incidenteel hadden we zelfs een kerstboom in huis. Maar hoewel we niet echt kerst in huis vierden, kregen wij altijd kerstcadeau’s. Tot op de dag van vandaag (ik ben inmiddels 31) krijg ik nog steeds kerstcadeau’s van mijn moeder. (jeej!) Dat betekent kerst eigenlijk ook wel voor mij: kerstcadeau’s. En dan vooral kerstcadeau’s geven! Ik denk dat ik voor meerdere moeders spreek wanneer ik zeg dat dit vooral betekent mijn eigen kind verwennen. En zo heb ik vandaag een leuke tip voor jullie, namelijk de houten treinbaan van Little Dutch.

Little Dutch houten treinbaan: onze kersttip! Studio Mama

Little Dutch houten treinbaan

Wat zit er in de verpakking:

  • Een houten treinbaan van 10 onderdelen waarvan op een gedeelte een soort kunststof brug aan vastzit (zoals te zien op de afbeelding).
  • Een houten treintje met drie wagons die je aan elkaar kan verbinden d.m.v. de magneetjes.
  • Drie houten diertjes en drie decoratieve figuurtjes.

Ik denk dat we het er allemaal wel over eens zijn: houten speelgoed motiveert de creativiteit van een kind meer. Of dit nou een bewezen feit is of gewoon iets wat wij mama’s in ons hoofd hebben. Uit ervaring kan ik zeggen dat het wel zo is! Zo zag ik Ilayda vandaag ontzettend lief ermee spelen en wat mij opviel is dat ze de blokjes die decoratieve figuren voorstellen gebruikte als stapelblokken! Plus houten speelgoed ziet er vaak wat “interieur-vriendelijker” uit. Nou Little Dutch neemt dit een stapje verder: de geweldige pasteltinten maken het gewoon een ontzettend leuk item om naar te kijken.

Kortom: dit is dus een ideaal cadeautje voor onder de kerstboom. Onder de € 25,- (want cadeautjes hoeven geen honderden euro’s te kosten), neemt niet veel ruimte in beslag en ziet er ook nog eens leuk uit. Maar het allerbelangrijkste: je kind is er echt lekker mee bezig. De treinbaan in en uit elkaar zetten, de wagons met de magneetjes aan elkaar verbinden en de dieren heen en weer vervoeren.

Minpuntje: er staat op de verpakking aangegeven dat deze vanaf 3 jaar is. Dit zal vast vanwege veiligheidsnormen zijn. Maar Ilayda is nu dus bijna 2 jaar en zij had hem direct door. Ik denk dat de meeste kinderen al graag met de treinbaan spelen vanaf een leeftijd van 18 maanden.

Waar te koop: Minimeforyou.nl

Het fijne van Little Dutch houten speelgoed is dat ze op veel plekken verkocht worden. Maar ik wil een shop in het bijzonder in het zonnetje zetten, namelijk Minimeforyou.nl. Dit is een hartstikke leuke webshop waar je naast Little Dutch houten speelgoed ook andere te gekke items kunt vinden. Denk hierbij aan de leuke Aykasa kratjes, de zachtste knuffels maar ook gepersonaliseerde items, diverse items voor de kinderkamer of verzorgingsproducten. Kortom iedere item is zo leuk en mag eigenlijk onder de kerstboom.

Ps: wij hebben de versie zoals afgebeeld Adventure Pink, maar hij is ook beschikbaar in Adventure Blauw 😉 Klik hier als je hem direct wilt bestellen! Meer tips en reviews van toffe producten vind je in de categorie Momlife.

Little Dutch houten treinbaan: onze kersttip! Studio Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: