Mama heeft nieuwe schoenen!

Mama heeft nieuwe schoenen - Studio Mama shop blog - cover

Schoenen ja! Normaal gesproken zie je altijd dat Ilayda hele uitbundige outfits heeft en mij zie je eigenlijk helemaal niet. Tijdens mijn #konmari sessie met Camila kwam duidelijk naar voren dat ik heel goed ben in mezelf wegcijferen.. Dus nu de nieuwe herfst/wintercollecties uit zijn heb ik eerst mezelf getrakteerd op nieuwe schoenen.

Nubikk Lucy boulder snake

Dit zijn ze geworden: de Nubikk Lucy boulder snake! Voor mij is dit een best heftige keuze geweest want normaal kies ik altijd voor een zo min mogelijk opvallende zwarte sneaker.. hihi Maar eenmaal aan, als totaalplaatje vind ik ze geweldig uit zien. De schoenen zijn een ware eyecatcher die echt mijn outfits afmaken!

Nubikk Lucy boulder snake zijkant

Over de schoenen:

Ik heb deze schoenen eigenlijk gekozen om twee eigenschappen; de grote brede witte zool en de slangenprint uiteraard! Beide heel erg uit mijn comfortzone, beide ontzettend trending op dit moment. Ik zal eerlijk zijn: een dierenprint vind ik er vaak goedkoop en afgezaagd uitzien maar misschien juist omdat deze schoenen ook nog een beige mesh ertussen hebben maakt het hem juist mooi. Het is precies goed zo;)

De brede witte zool zie je tegenwoordig echt overal! Ik vond het in eerste instantie echt niets. Maar er werd mij ingefluisterd dat het wel heel comfortabel loopt en dat moest ik natuurlijk uittesten. Ik vond het even wennen, maar ik kan alleen maar toegeven dat het inderdaad heel comfortabel loopt. Daarbij scheelt het natuurlijk dat je er ineens 5 centimeter langer van wordt. Met mijn 1,65 kan ik iedere centimeter wel gebruiken;)

In de beschrijving van de webshop werd trouwens vermeld dat de schoenen van het merk Nubikk normaal gesproken een maatje groter vallen. Ik heb zelf echt een maat 39 en heb mijn schoenen liever iets ruimer, dan strak. Deze schoenen heb ik ook in maat 39 besteld en dat zit dus perfect. Uiteindelijk gaat het om het totaalplaatje wat gewoon perfect is aan deze schoenen. De stiksels, het materiaal, de afwerkingen, alles klopt gewoon aan deze schoenen. Ik ben fan!

Studio Mama X Van den Assem schoenen

Van den Assem Schoenen

Nu vraag je natuurlijk af: waar komen ze vandaan? Bij van den Assem schoenen dus. Van den Assem schoenen heeft meerdere filialen en een hele fijne webshop. Je kunt hier terecht voor dames, heren en kinderen. Naast schoenen vind je er ook diverse accessoires zoals bijvoorbeeld tassen;) De superfijne Bergstein laarsjes die Ilayda trouwens op de foto aan heeft kun je trouwens ook hier shoppen!

Meer shop blogs? Je vind ze hier:))

Mama heeft nieuwe schoenen - Studio Mama shop blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: