Meet Maaike 2.0 + Kids Department Giveaway

Meet Maaike + Kids Department Giveaway - Studio Mama

Meet Maaike; onze kidsfashion blogger! Enige tijd geleden heb ik haar geïntroduceerd op deze blog om haar introductie blog vervolgens (per ongeluk!) weer te verwijderen. Diegene die goed hebben opgelet zullen namelijk toen ook wel wat kleine veranderingen gezien hebben. De website heeft namelijk (ook per ongeluk) een volledige reset gehad.

Omdat we inmiddels het concept ook compleet hebben omgegooid, ga ik haar anders introduceren! Vandaag gaat zij mij laten zien hoe zij shopt! Hoe leer je anders een kidsfashion blogger kennen toch?

Korte Q & A

Een van de dingen die ik ontzettend leuk vind aan Maaike is dat ze ontzettend bescheiden is. Ze is altijd aardig en behulpzaam en heeft gewoon een inspirerend karakter. Ze is mama van vier, 3 meiden Mila, Evi en Juna en haar dreumeszoontje Jip. Naast dat haar eigen kids er altijd ontzettend leuk uitzien, heeft ze ook nog eens tijd om meer te doen met haar passie kidsfashion en fotografie. In het verleden heeft ze al een succesvolle kidsfashion blog gehad. Nu ze meer tijd heeft om in haar passie te stoppen, zal zij de kidsfashion categorie van Studio Mama runnen.

Waar komt de interesse voor groene merken vandaan?

Eigenlijk is dat sinds de geboorte van Jip gekomen. Ik zocht eigenlijk naar inspiratie om een jongen te kleden. Een jongen kleden is echt weer hele andere koek dan een meisje aan te kleden. Al gauw stuitte ik op het merk Mini rodini. Heerlijke kleurrijke en hysterische prints, wat sprak mij dit aan. Maar de boodschap achter dit merk dat sprak mij nog meer aan. Later ga ik hier nog dieper op in en vertel ik wat de boodschap is achter Mini Rodini, Bobo choses en andere merken.

Kids Department - Studio Mama Meet Maaike 2.0

Waardoor ben jij loyaal aan een shop?

Een winkel die ik leuk vind begint eigenlijk altijd bij vriendelijk personeel. Geen vriendelijk personeel is voor mij een afknapper en zeker een drempel om daar weer te shoppen. Kids Department probeert zoveel mogelijk antwoord te geven op vragen. Ook online zijn ze altijd bereikbaar om zo alle vragen te beantwoorden. Dat vind ik zo fijn!

Wat vind je belangrijk aan een merk?

Wanneer er een nieuw merk online komt, let ik vooral op de stof of hij zacht aanvoelt en of de kleuren mij aanspreken. Ik hou best van printjes en vooral print op print.  Wel let ik altijd goed op of ik een item op verschillende manieren kan combineren.  Zodat je iedere keer weer een verrassende combi kan maken! Verder vind ik het ook erg belangrijk dat een merk let op hoe het geproduceerd is. Uiteindelijk is de wereld van iedereen en laten we er samen voor zorgen dat onze kinderen ook nog in een wereld kunnen leven die gezond is.

Welke nieuwe merk heb je nu op het oog?

Julien Maze is een merk die vrij recent is uitgekomen, en ik moet zeggen wat ziet het er onwijs tof uit! Twee papa`s die hun droom achterna gaan en hun eigen kledinglijn maken! Ik heb al een setje in huis. Wat kan je de kleding met ontzettend veel combineren!

Shoppen bij Kids Department

We spreken af (voor het eerst!) bij een superleuke winkel, namelijk Kids Department in Wateringen. Dit is een winkel waar je naast kidsfashion ook veel lifestyle producten kunt vinden. Een van de grotere winkels in de omgeving en zeker een bezoekje waard. Het heeft een gezellige sfeer en een kinderhoekje! Maar het allerbelangrijkste misschien wel: ze hebben een heel divers assortiment met de leukste merken, veel ervan ook Nederlands. En laat het nou net zijn dat Maaike hier het afgelopen seizoen het meeste heeft geshopt!Kids Department - Studio Mama Meet Maaike 2.0

De magie van Kids Department

We waggelen wat door de winkel, enigszins ongemakkelijk. Dit komt eigenlijk omdat ik al tegen Maaike heb gezegd dat ik haar zou volgen en dat is uiteraard heel raar. Als ik zeg: de winkel is goed gevuld, dan doe ik jullie tekort. De winkel is gevuld met leuke plekjes en hoekjes waar je ogen op vallen, de een leuker dan de ander. Het kost echt even wat tijd om alles in je op te nemen en de inspiratie die ervan krijgt te verwerken. Het liefste zou ik ook alles in Ilayda’s maatje in huis willen hebben. Maar dit is niet de reden waarom we uiteindelijk uren doorbrengen in de winkel.

Kids Department - Studio Mama Meet Maaike 2.0

 

Mama’s onderling

Op een bepaald moment begint er een gesprek met Brenda, de eigenaresse. Ik neem wat afstand en observeer ze; dit is geen normaal gesprek. Dit is veel meer, dit zijn twee moeders die graag praten over hun kids, over hun leven als moeder en die ervaringen delen ze. Dit zijn twee moeders die passie voor kinderkleding hebben en er graag over praten. Ik vind dit hartstikke bijzonder om te zien!

Maaike in actie

Maar tijdens het kletsen door weten we ook nog eens de tijd te vinden om ook te shoppen! Wat ik heel bijzonder en eigenlijk een beetje grappig vind is dat Maaike echt alles kent. Het maakt niets uit wat ik haar laat zien: ze vertelt mij meteen welk merk het is, hoe het valt en wat er leuk bij staat! Het is moeilijk uit te leggen, maar zodra ze een item in haar handen heeft die ze leuk vind verandert haar gezicht. Haar ogen stralen en je ziet aan haar dat ze allerlei outfitjes ermee aan het creëren is. Zo ontzettend handig om met haar te shoppen. Ik denk dat zij wel vaker voor mij en Ilayda mag shoppen.

Aykasa Giveaway - Studio Mama

Giveaway Time!

We zijn zo blij dat Maaike de kidsfashion blogs gaat oppakken, dat we dit willen vieren. Nu is Kids Department zo lief geweest om een kadootje aan te bieden voor jullie. De absolute trend op dit moment: de Aykasa kratjes. Kijk snel op de Instagram pagina van Maaike voor meer informatie!

Good luck! Xx Ela & Maaike

Meet Maaike + Kids Department Giveaway - Studio Mama

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: