Musthaves en mix & match: zomercollectie 2019

Musthaves en mix & match: zomercollectie 2019 - studio-mama.nl

De afgelopen blogs heb je gelezen over verschillende merken die hun zomercollectie hebben uitgebracht. Wij hebben daarbij onze favoriete musthaves verteld. Maar met een aantal leuke items ben je er niet. Je wilt het uiteraard ook leuk met elkaar kunnen combineren.  In deze blog geven we je meer informatie over diverse musthaves en wat leuke combinaties ter inspiraties.

Musthaves die je in je kast moet hebben:

We beginnen met Ammehoela Kids die twee musthaves heeft waarvan wij vinden dat je ze absoluut in je kast moet hebben. Ten allereerste een item met de geweldige regenboog print. Ilayda draagt hier het jurkje maar je zou eventueel ook kunnen kiezen voor het t-shirtje, legging of die geweldige broek met wijde pijpen. Vanwege de geweldige kleuren staat dit leuk bij ieder kind en schreeuwt het zomer!

Over het jurkje: het is een heel luchtig jurkje van polyester met een groot voordeel. Nadat je hem uit de wasmachine haalt en even uitklopt is deze gelijk kreukvrij! Plus super handig dat het ook nog eens zakken heeft;)

De Ammehoela kids zwart/witte tuinbroek: dit is absoluut een unisex musthave. Bij Jip staan die caramel bruine tinten ontzettend goed, dus bij hem combineren de tuinbroek met t-shirt van Mini Rodini. Voor Ilayda zou ik misschien zelfs weer voor die regenboog print van Ammehoela gaan. Of misschien zelfs het roze lippen shirtje van CarlijnQ. Juist omdat het zwart/wit is, maakt de tuinbroek zich makkelijk te combineren. Doordat de broekspijpen niet te smal zijn, is het een heerlijk item waar je kind zich heerlijk in kan bewegen.

Outfit inspiratie: Soft Gallery’s Moonchild shirt

Musthaves alert: dit geweldige t-shirt van Soft Gallery voor meisjes. Met de geweldige lila kleur dat toch wel de zomerkleur is naast geel en de toffe tekst “Moonchild” moet je deze gewoon in je kast hebben. Onze Eef heeft hem nu al aan met een leuke Mingo spijkerbroek maar de t-shirt is zo leuk om te combineren! Wij zetten hem hier naast twee toffe broekjes: de gestreepte short van Sproet & Sprout en de paarse panterprint van Soft Gallery. Maar ook met de rode salopette van Ammehoela staat de t-shirt geweldig!

Favoriete outfit combi's ss19 - Studio-mama.nl

Ilayda draagt op de foto naast Eef de jumpsuit van CarlijnQ. Over musthaves gesproken;)

Musthaves vs Mix & Match: Spoiler alert!

Morgen komt de Mingo collectie online en over iets minder dan twee weekjes de zomercollectie van House of Jamie. House of Jamie heeft ook die mooie geel en lila tinten wat perfect past bij Soft Gallery en Mingo veel pastels zoals zalm en aardse tinten die heel tof te combineren met CarlijnQ. Ammehoela Kids lijkt de lijm tussen al deze merken te zijn en zo kun je met deze vijf merken een complete mix en match zomerkast creëren die niet zal vervelen. Kixx Online heeft speciaal voor ons een linkje aangemaakt waar onze selectie in terug te vinden is. Via dit linkje kun je ze terugvinden. We zullen deze items ook uitgebreid tonen op onze Instagram kanalen. Heb je nav deze blog je outfits gehaald? Laat het ons ook zien op Instagram!

Musthaves en mix & match: zomercollectie 2019 - studio-mama.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: