My Little Carpet: Shop in the spotlight + ByAlex Giveaway

My Little Carpet: shop in the spotlight - Studio Mama

My Little Carpet: die ken je vast nog niet. Met enthousiasme kan ik vertellen: ik heb een juweeltje ontdekt hoor. Ze zeggen: “Don’t judge a book by it’s cover” maar een shop mag je best beoordelen om de producten. En wat heeft deze shop geweldige producten. Vandaag in de spotlight: My Little Carpet.

De webshop voor tapijten, speelkleden en meer

Judith is het gezicht achter My Little Carpet. Met een liefde voor boho en mama van een schattige peuter kon het eigenlijk niet anders. Toen ze zelf haar kinderkamer aan het inrichten was, kwam ze erachter dat ze eigenlijk helemaal geen leuk kleed kon vinden. En met haar ondernemersgevoel kon het dan ook niet anders, dat ze een webshop zou openen. Zo werd het in oktober van afgelopen jaar een realiteit: My Little Carpet ging live!

Haar talent voor het vinden van te gekke items en liefde voor Fair trade en organic producten maakt haar shop extra bijzonder. Het is dan ook heel bijzonder om op deze website niet te slagen. Je vind er kleden om te zitten, liggen en spelen. Het allerleukste aan Judith en haar shop vind ik toch wel haar betrokkenheid. Haar service is super en je kunt zelfs persoonlijk advies krijgen als je er zelf niet uitkomt. Ps: haar kleden staan niet alleen leuk in de baby/kinderkamer, maar ook bijvoorbeeld in de woonkamer;)

Producten in de spotlight

Als je mijn Instagram account in de gaten hebt gehouden dan heb je al een geweldig kleed van Lorena Canals voorbij zien komen. Deze kleden maken zichzelf bijzonder doordat ze handgeknoopt zijn en misschien wel het belangrijkste voor iedere moeder: ze kunnen in de wasmachine gewassen worden! Nou dit kleed is dus afkomstig van deze shop! Maar om eerlijk te zijn, maakt juist de combinatie van kleden het een geweldige shop. Zo heeft ze ook een uitgebreid assortiment van de oh zo populaire ByAlex speelmatten maar ook rustige vloerkleden voor in een babykamer, decoratieve wandkleden, leuke speelkleden en zelfs vintage berbers in verschillende vrolijke kleuren.

Hieronder een aantal van mijn favorieten:

Oyoy Wandkleed en vloerkleed - My Little CarpetWandkleed “Follow the rainbow” en vloerkleed “Lion” van het bekende merk Oyoy mini. Dit zijn twee typisch Scandinavische eyecatchers die in ieder kinderkamer leuk staan.

Lorena Canals kleden: Judith heeft ze in alle kleuren en maten. Ik zei het al eerder; ze staan ook heel tof in de woonkamer! Maar daarnaast zijn er verschillende afmetingen beschikbaar waardoor ze bijvoorbeeld in de gang ook super zijn.

Lorena Canals vloerkleed - My Little Carpet

En misschien wel mijn absolute favoriet: de speelmatten van ByAlex! Ilayda’s eerste reactie op de speelmatten is om te rennen en springen. Ze vind het geweldig! De reden waarom ik ze zo super vind, is omdat ze bijzonder makkelijk schoon te maken zijn!

 

ByAlex speelmat - My Little Carpet

My Little Carpet Giveaway: ByAlex speelmatten

Weet je wat nou super is? We krijgen een cadeautje van Judith! Om te vieren dat haar webshop live is en omdat ze nou eenmaal hartstikke lief is, mogen wij een giveaway hosten! Je kunt namelijk een ByAlex speelmat naar keuze winnen!  Je kan deelnemen via Instagram en Facebook of allebei voor een extra winkans! Check gelijk onze Instagram of Facebook accounts!

My Little Carpet giveaway - studio-mama.nl

 

My Little Carpet: shop in the spotlight - Studio Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: