Negenmaandenbeurs: mijn ervaring en tips!

Negenmaandenbeurs: mijn ervaring en tips! - Studio Mama

Negenmaandenbeurs heb ik dus niet eerder mogen meemaken. Met Ilayda was in natuurlijk precies rond deze periode uitgerekend en laten we het erop houden dat tijdens de zwangerschap van Deniz ik niet bepaald bezig was met beurzen. Altijd al een keertje willen bezoeken, dus toen we dit jaar uitgenodigd worden door Thule was dit uiteraard een nobrainer.

Thule stand met Xelly Cabau van Kasbergen

Op de een of andere manier krijg ik het altijd voor mekaar om zonder planning dit soort uitdagingen aan te gaan. Samen met Maaike (die je vast kent van de kidsfashion blogs) gaan we op pad. Uiteraard komen we in een kleine file terecht en eenmaal binnen om half twaalf is het ontzettend druk. We starten bij de Thule stand en komen daar gelijk een paar mama’s tegen waar we regelmatig via Instagram contact mee hebben, waaronder Sigourney van Morethanamom.nl. We bewonderen de Thule Sleek kinderwagens en kletsen wat. Hier komen we ook Xelly Cabau van Kasbergen met haar geweldige babybump tegen! Speciaal voor Thule kwam zij hier een Q&A houden en vertelde zij alles over de laatste mama make-up trends van 2019. We nemen nog een foto samen en beginnen zo aan ons Negenmaandenbeurs avontuur.

Negenmaandenbeurs: Wat een drukte!

Mijn eerste indruk is dat het ontzettend druk is. Met de negenmaandenbeurs heb je direct toegang tot de huishoudbeurs die nog drukker is! Soms zijn deze prikkels net iets teveel van het goede voor mij en mocht je herkennen dan is dit mijn waarschuwing aan jou. Zorg ervoor dat je ook lekker relaxed er naartoe gaat en laat het vooral op je afkomen. De beurs is gevuld met leuke stands die hele toffe beursaanbiedingen hebben die het zeker waard zijn. Zelfs als je niet perse zwanger bent, maar al een iets ouder kindje hebt, kan de beurs heel leuk zijn. Ik vond er heel wat producten die ik voor Ilayda zou aanschaffen maar zeker tot een jaartje of 1/1,5 kun je er heel goed terecht.

Pareltjes van de negenmaandenbeurs

Maar natuurlijk zijn er stands die net iets leuker zijn dan de ander. Mocht je deze week nog naar de negenmaandenbeurs gaan, dan zijn er zeker een aantal stands waarvan ik vind dat je deze echt bezocht moet hebben:

We are wovens (Hal 9, stand 210)

Ik ben er helaas te laat achter gekomen dat een draagdoek ontzettend handig is! Maar ben je zwanger of heb je een newborn, schaf er echt eentje aan! Mijn favoriet: de draagdoeken van we are wovens. Prachtige doeken van ontzettend goede kwaliteit en guess what? Tijdens de beurs nemen ze uitgebreid de tijd om te helpen met een draagdoek omdoen. Daar moet je namelijk wel even een handigheidje in krijgen;)

Ammehoela Kids (Hal 8, stand 124)

Ammehoela Kids is een uitgesproken, vrolijke maar o zo trendy kindermerk en zoals jullie weten ben ik er ontzettend fan van! Laat het nou net zijn dat zij ook aanwezig zijn op de beurs en dan ook nog eens met een mega aanbieding. Voor alle items geldt namelijk 3 voor 25 euro! Gemiddeld kost een (gots) legging of tshirt al 25 euro dus dit is echt een super deal!

Joy in Organizing (Hal 8, stand 426: Workshop om 13:00)

Dankzij Netflix kennen we inmiddels allemaal Marie Kondo en haar geweldige opruimmethode. Mijn idee van Marie Kondo is vooral minimaliseren en dat je alles eigenlijk weg “moet” doen. Camila van Joy in Organizing laat zien dat het niet perse draait om minimaliseren maar dat het juist draait om behouden van alles waar je blij van wordt (that sparks joy) en hoe je eenvoudig en tijdbesparend kunt opbergen.

Stokke (Hal 8, stand 340)

Ik heb deze tip eerder genoemd in de Stokke Tripp Trapp experiment blog. Bij de Stokke stand kun je de nieuwe Tripp Trapp kleuren (zoals die geweldige zacht roze!) kunt bewonderen maar je kunt er ook gelijk je eigen Tripp Trapp laten graveren met de eigen naam van je kindje! En dat helemaal gratis, dus zeker de moeite waard om je rugleuning mee te nemen.

Negenmaandenbeurs: dagje uit voor mama’s

Eigenlijk kan ik wel door blijven gaan omdat er nog zoveel leuke dingen te zien en te doen waren! Vooral dat het mee gedacht is aan de kindjes door een heus baby restaurant en een peuter speelplein te plaatsen, vond ik een enorme pluspunt. Maar om eerlijk te zijn; ik vond het helemaal niet erg om in dit geval zonder Ilayda aanwezig te zijn. Lekker een dagje uit voor mezelf, ook zeker een aanrader;)

Negenmaandenbeurs: mijn ervaring en tips! - Studio Mama

1 Reactie

  1. Stef Vandenberghe
    11 april 2019 / 20:11

    Ik ben een fan van je blog! Ik ben erover aan het denken om thuis voor mijn kind te zorgen en ik las de verhalen over een vader die dat ook doet op https://www.thuisblijfpapa.com/ weet u of veel vaders nu oo thuisblijven om voor de kinderen te zorgen, ik zou graag andere meningen horen daar ik aan het twijfelen ben om het te doen voor mijn kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: