Over het team

Ik ben Ela Dikilitas. Ik ben 31 en woon samen met mijn dochterje Ilayda van anderhalf in een Rotterdams volksbuurtje, ooh en laat ik onze twee katten niet vergeten!

Februari 2017 werd mijn kleine wonder Ilayda geboren en veranderde dit totaal mijn leven. Het is niet zozeer omdat ik nu fulltime (single) mama ben, maar vooral wat voor effect dit heeft gehad op mij. Ineens viel alles op zijn plek.

Hoe ik ben als mama? Niet zo consequent als ik zou willen, vol vertrouwen, makkelijk en met veel zelfspot. Perfect ben ik zeker niet, maar dat hoeft ook niet. Als het maar goed voelt en wij van ieder moment kunnen genieten.

Na een jaar persoonlijke blog wist ik dat ik meer wilde. Het persoonlijke van een persoonlijke blog vond ik heel leuk. Maar waarom moet alles om mij draaien? Ik wilde een plek creëren waar alle mama’s terecht kunnen. Waar wij mama’s elkaar kunnen steunen en helpen door onze ervaringen te delen.

Maar mama zijn is zoveel en sommige dingen zoals een mooie eyeliner zetten, daar ben ik nou eenmaal niet zo’n held in. Daarom heb ik de hulp ingeschakeld van deze expert mommies!

Kelly Janse Kok – Beauty BloggerBeauty Blogger Kelly Janse Kok

De prachtige Kelly, mama van Noëlle en momenteel zwanger van baby nummer 2 is een ware beauty queen. Als dochter van een apotheker en zelf visagist kan het ook niet anders dat zij een beauty & gezondheid expert is. Naast beauty is deze mom ook erg bezig met gezondheid. Zo kookt ze alles “from scratch” voor Noëlle en is yoga onderdeel van haar healthy lifestyle.

Grappig weetje over Kelly: ze heeft een interieur/architectuur opleiding afgerond en er nooit iets mee gedaan. Ze rolde in het vak en liet visagie niet meer los. Ook leuk om te weten: op haar 16e heeft ze haar man al leren kennen! Inmiddels zijn ze al drie jaar getrouwd en een hartstikke leuk gezin. Meer over haar vind je ook op haar eigen blog Fitbirth.nl.

Maaike de Groot – KidsfashionMaaike de Groot - Kidsfashion blogger Studio Mama

Met drie meiden Mila, Evi, Juna en een dreumes zoontje Jip vind Maaike toch altijd de tijd om ervoor te zorgen dat haar kids er van top tot teen perfect uitzien! Waarom? Omdat haar kids aankleden het leukste moment van de dag is voor haar. De passie komt van haar moeder, zij zorgde ervoor dat Maaike als kind er ook altijd tip top uitzag. Maar wat het nou echt leuk maakt, is dat zij er ook heel mileubewust mee bezig is. Ze kiest graag voor groene merken die zich richten op duurzaamheid.

Wat haar zo’n geweldige kidsfashion blogger maakt? Ze is altijd op zoek naar nieuwe items, op de hoogte van alle collecties en haar super skill is toch wel mix & match. Het maakt niet uit welk item je haar geeft, ze weet er altijd een perfecte outfit van te maken.

Graziella ten Veen – Bijzondere VerhalenGraziella ten Veen - Blogger Studio Mama

Zoals ik al had aangegeven, krijgt Studio Mama meer persoonlijke verhalen van anderen. Bijzondere verhalen die ons kunnen helpen. Ervaringen die andere mama’s meemaken die ervoor kunnen zorgen dat wij onze ervaringen bijvoorbeeld makkelijker kunnen verwerken. Maar soms heb je een verhaal waarbij je het vervolg ook graag wilt weten. Graziella’s verhaal is zo eentje. Ze ging van eigenlijk geen kinderwens hebben naar heel graag kids willen. Van misschien niet zwanger kunnen worden, naar zwanger van een drieling. Dit is zo’n leuk en uniek verhaal dat wij haar mogen volgen. Ze begint bij het begin en zal ons zoveel mogelijk meenemen in haar avontuur, zolang de drieling haar dit toelaat.

Over Graziella: Ze is 26 jaar, woont in Monnickendam met haar vriend Alex waar ze al 9 jaar mee samen is. Zwanger van een drieling en met een hond en kat in huis wordt het dadelijk een drukke maar vast gezellige boel! Je vind haar verhalen terug onder de categorie Bijzondere verhalen.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: