Over Studio Mama

Op een dag kreeg ik een berichtje: “ik heb je blog Vlinderbaby doorgestuurd naar mijn schoonzusje. Zij maakt nu hetzelfde mee en ik denk echt dat dit haar kan helpen”. Ik was toen al ongeveer een jaartje onregelmatig aan het bloggen op mijn persoonlijke blog en toen wist ik het. Het draait niet alleen om mijn verhaal. Maar om ons verhaal: wij mama’s maken zo ontzettend veel mee en kunnen zoveel kracht halen uit elkaars verhaal.

Het doel van Studio Mama is helder: positiviteit & elkaar steunen.

 

Indeling van de website:

Personal

In de categorie Personal vind je onze persoonlijke verhalen. Je kunt aangrijpende gebeurtenissen verwachten; sommige wat pijnlijker als de andere. Onder andere hoe mijn verhaal begon als alleenstaande moeder maar ook het verhaal vooraf: het verlies van mijn first born. Uiteindelijk zijn dit de momenten geweest die ons hebben gevormd. Maar ook de verhalen van andere moeders, die misschien niet dezelfde dingen hebben meegemaakt maar net zo bijzonder zijn. Kortom: echte verhalen.

Momlife

Ervaringen met borstvoeding en eerste hapjes, maar ook de beste top tien lijstjes en de grootste miskopen! Maar in deze categorie vind je ook van alles over beauty en gezondheid, DIY & recepten. Leuke giveaways en reviews vind je allemaal terug in deze categorie. Een ding is een belofte: wij zijn eerlijk. Zelfs wanneer het gaat om een affiliate of samenwerking kan je altijd een eerlijke review verwachten.

Kidsfashion

“Mijn kind is de mooiste, beste en knapste van allemaal” vind iedere moeder. De grootste wens is dan een kledingstijl die ook laat zien wie je kind is. Hoe zijn of haar karakter is, maar dan helemaal leuk gekleed. Geen makkelijke opgave uiteraard. In de categorie Kidsfashion voorzien we jou van outfit inspiratie, de leukste shops om te bezoeken en het verhaal achter de merken.

 

Ik wens je heel veel leesplezier

Xx Ela

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: