Over Studio Mama

Op een dag kreeg ik een berichtje: “ik heb je blog Vlinderbaby doorgestuurd naar mijn schoonzusje. Zij maakt nu hetzelfde mee en ik denk echt dat dit haar kan helpen”. Ik was toen al ongeveer een jaartje onregelmatig aan het bloggen op mijn persoonlijke blog en toen wist ik het. Het draait niet alleen om mijn verhaal. Maar om ons verhaal: wij mama’s maken zo ontzettend veel mee en kunnen zoveel kracht halen uit elkaars verhaal.

Het doel van Studio Mama is helder: positiviteit & elkaar steunen.

Hi, ik ben Ela Dikilitas. Ik ben 33 jaar en woon samen met mijn dochterje Ilayda van 3 jaar in een Rotterdams volksbuurtje, ooh en laat ik onze twee katten niet vergeten!

Februari 2017 werd mijn kleine wonder Ilayda geboren en veranderde dit totaal mijn leven. Het is niet zozeer omdat ik nu fulltime (single) mama ben, maar vooral wat voor effect dit heeft gehad op mij. Ineens viel alles op zijn plek.

Hoe ik ben als mama? Niet zo consequent als ik zou willen, vol vertrouwen, makkelijk en met veel zelfspot. Perfect ben ik zeker niet, maar dat hoeft ook niet. Als het maar goed voelt en wij van ieder moment kunnen genieten.

Na een jaar persoonlijke blog wist ik dat ik meer wilde. Het persoonlijke van een persoonlijke blog vond ik heel leuk. Maar waarom moet alles om mij draaien? Ik wilde een plek creëren waar alle mama’s terecht kunnen. Waar wij mama’s elkaar kunnen steunen en helpen door onze ervaringen te delen.

Ik wens je heel veel leesplezier

Xx Ela

Indeling van de website:

Personal

In de categorie Personal vind je onze persoonlijke verhalen. Je kunt aangrijpende gebeurtenissen verwachten; sommige wat pijnlijker als de andere. Onder andere hoe mijn verhaal begon als alleenstaande moeder maar ook het verhaal vooraf: het verlies van mijn first born. Uiteindelijk zijn dit de momenten geweest die ons hebben gevormd. Maar ook de verhalen van andere moeders, die misschien niet dezelfde dingen hebben meegemaakt maar net zo bijzonder zijn. Kortom: echte verhalen. Naast mijn persoonlijke ervaringen vind je hier ook de complete serie van Graziella ten Veen en alles over haar drieling zwangerschap.

Handig voor mama’s

Ervaringen met borstvoeding en eerste hapjes, maar ook de beste top tien lijstjes en de grootste miskopen! Maar in deze categorie vind je ook van alles over beauty en gezondheid, DIY & recepten. Leuke giveaways en reviews vind je allemaal terug in deze categorie. Een ding is een belofte: wij zijn eerlijk. Zelfs wanneer het gaat om een affiliate of samenwerking kan je altijd een eerlijke review verwachten.

Shop

Regelmatig krijg ik de vraag over een bepaald product die wij graag gebruiken. Dit kan de muurkleur van de kinderkamer zijn tot haarverzorging en outfitjes. Om het ons allemaal makkelijker te maken heb ik zoveel mogelijk verzameld onder de categorie shop. Let op: deze producten verkoop ik zelf niet maar het kan zijn dan sommige linkjes affiliate linkjes zijn. Ieder product die ik aan beveel is uiteraard een die ik zelf met liefde gebruik en er voor 100% achter sta.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: