Laatste blog van 2018 en onze nieuwjaarswens voor 2019

Laatste blog van 2018 en onze nieuwjaarswens voor 2019

En zo is 2018 alweer bijna voorbij. Wat vliegt de tijd! Vorig jaar was Ilayda nog een baby en nu is ze toch wel een echt meisje aan het worden. Natuurlijk zegt ze nog steeds geen mama, maar weet ze wel diverse gerechten te benoemen #nevernoteating! Eerlijk gezegd is er niet veel veranderd. Het is nog steeds Ilayda en ik, maar nu met een hele team erbij! De blog heeft een gigantische verandering doorgemaakt (klik hier als je dit gemist hebt;)) en het belangrijkste is toch wel dat ik deze geweldige dames in mijn leven heb! Zo ontzettend tof dat we van een persoonlijk blog naar een echte community zijn gegaan.

Studio Mama: afsluiting van 2018 en onze nieuwjaarswens voor 2019En zoals je op de foto al kunt zien: de laatste tijd leef ik echt met dit notitieboekje. Zoveel plannen voor komend jaar, ik kan niet wachten! Ook de dames hebben nog een kerstwens voor jullie ter afsluiting. Dit is namelijk de laatste blog van 2018! Vanaf 1 januari 2019 kun je weer iedere dinsdag en vrijdag een blog van ons verwachten.

Kelly’s 2018

Lieve lezers van Studio-Mama,

Kelly's kerstwensen - Studio MamaWauw 2018 is alweer bijna voorbij. Een jaar waarin ik mijn eerste moederdag had, Noëlle 1 jaar oud werd en we ontdekten dat ik zwanger was van baby nummer 2! Ook was dit een jaar van veranderingen. Ik ben bijvoorbeeld van baan gewisseld en ik heb zo goed mogelijk geprobeerd bepaalde situaties in mijn leven zo te veranderen dat ik positiever in het leven kan staan. Al met al was het een heel mooi jaar!

Volgend jaar verwelkomen wij ons tweede kindje en ook 2019 zal weer een mooi jaar worden! Ook hoop ik nog veel leuke artikelen voor Studio-mama te mogen schrijven! Ik wens iedereen veel geluk, gezondheid en positiviteit voor het nieuwe jaar!

Graziella’s 2018: het einde is inzicht!

Het einde van 2018 is inzicht. 2018 wat was je spectaculair, met grote up’s en down’s hebben wij jou beleeft. Het OI traject wat mij ontzettend zwaar viel ging in dit jaar van start. Graziella was ik niet meer helemaal, met gekke keuzes en beslissingen van dien. Alles bekijkend door een donkere bril. Ook het jaar van een nog heerlijke vakantie op Bonaire en veel warme en gezellige avonden met vrienden en familie heb jij ons gebracht. Natuurlijk niet te vergeten dat in dit jaar onze grote wens mocht uitkomen. Dat wij nu wachten op drie mini’s helemaal van ons zelf!

Graziella's 2018 en haar nieuwejaarswensGraziella’s 2019: alle wensen die ik voor jou heb

Ik denk niet dat 2019 qua gekte en emoties minder spectaculair gaat worden dan 2018.  Onze mini’s komen hopelijk in 2019 pas bij ons. Wat ik verwacht voor 2019 weet ik niet, ik laat alles op me af komen de spanning voor dit jaar zit hoog! haha.. Wensen voor 2019 heb ik wel een héééééleboel! Voor de gezondheid van onze kindjes, dat de bevalling nog even uit blijft en dat ons gezin heel veel liefde kent! Ook heb ik veel wensen voor mij, dat ik weer rust weet te vinden ( snap heus dat het hectisch wordt alleen ik bedoel innerlijke rust). Dat ik weer Graziella mag worden, dat ik weer verstandige keuzes kan maken en iedereen om me heen alle liefde kan geven die zei verdienen! O’ja en dat ik nog velen leuke en interessante blogs mag schrijven. Goh, wat vind ik dit leuk! Klinkt als een top jaar toch!?

IK ZEG, BRING IT ON!

Graziella

Fijn kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar

Maaike is dus ontzettend slim geweest als je het mij vraagt. Zij besloot om even drie weken naar Spanje te gaan! En terwijl zij daar heerlijk aan het genieten is van de zon had ze wel nog een berichtje voor jullie:

Hi allemaal!

Ik wil jullie hele fijne dagen en heel gelukkig nieuwjaar wensen! Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar nog veel meer toffe outfits laten zien! En zo nog meer mensen inspireren! Heel veel liefs vanuit het zonnige zuiden,

Maaike

Ik denk dat ik namens alle dames spreek als ik zeg dat ik het helemaal eens ben met Maaike. Of je nou de beautytips van Kelly, de fashioninspiratie van Maaike wilt of het bijzondere verhaal van Graziella wilt volgen; in 2019 gaan we verder met waar we nu als Studio Mama het afgelopen maand een beginnetje aan hebben gemaakt. Veel toffe dingen komen eraan en ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn!

Xx Ela

Laatste blog van 2018 en onze nieuwjaarswens voor 2019

2 Reacties

  1. Netty Brouwer
    24 december 2018 / 09:24

    Lieve Graz en Alex.
    Hele fijne kerstdagen en een gezond, gelukkig en babyrijk 2019z dikke kus van ons. šŸ˜˜šŸ˜˜šŸ’‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieƫn:
Berichtcategorieƫn: