Unboxing: De Hippe Doos

unboxing de hippe doos - Studio-mama.nl
Beste cadeau tip ever voor een babyshower of kraambezoek!

Er is mij gevraagd of ik een blog wilde schrijven over de hippe doos. De meeste van jullie weten inmiddels wel dat ik best kritisch kan zijn, maar wat een te gekke doos is dit! Om even eerlijk te zijn: ik was vooraf niet bekend met de hippe doos en liet me totaal verrassen. Ik kreeg hem afgelopen vrijdag binnen en ik ben helemaal verliefd! Dus bij deze de unboxing!

De hippe doos: het idee erachter

Wanneer je zwanger bent, kan je verschillende gratis dozen ophalen met diverse items om je kennis te laten maken met producten die je vooral in het eerste jaar nodig gaat hebben. Hoewel het in eerste instantie daarop lijkt is de hippe doos dit absoluut niet! Ja, hij is gevuld met diverse goodies maar in plaats van onnodige reclame is het gevuld met dingen die je echt gaat gebruiken en je kennis laten maken met een totaal nieuwe wereld. Tijdens mijn zwangerschap heb ik natuurlijk allerlei uitzetlijstjes gedownload en heb ik al het nodige misschien wel gekocht, maar ik wist dus niet dat “nodig” ook heel erg leuk kon zijn. Veel te gekke shops en unieke items kom ik nu pas tegen..

De hippe doos is gevuld met juist die trendy items. Niet alleen nodig of handig maar ook superleuk! En natuurlijk heb ik Lichelle, het gezicht achter de hippe doos aan de tand gevoeld. Wat een leuke meid en inderdaad: het gevoel wat het bij mij creëerde is precies wat ze wil bereiken: geen onnodige reclame of saaie producten maar een doos vol happiness in de vorm van cadeautjes..

De hippe doos kost €49,95 en bevat ongeveer 20 cadeautjes. Volgens de website van de hippe doos zou de waarde € 175,- maar ik denk misschien nog wel meer. Naast de leuke items krijg je bij de meeste items ook een aantrekkelijke kortingscode.

Wat zit erin?

Ik heb zelf de Mama & Baby editie #8 ontvangen. Hieronder een lijstje van de items die erin zitten:

Inhoud de hippe doos #8 - Singlemomlife.nl blogpost

 

Inhoud de hippe doos #8 - Singlemomlife.nl blogpost

In de spotlight: mijn favo items

Dit is eigenlijk ontzettend moeilijk, want eigenlijk was alles heel leuk. Maar als ik dan toch moet kiezen..

Singlemomlife.nl Unboxing de hippe doos

Het babybroekje van Kleine Baasjes was heel mooi afgewerkt! Ik heb nou eenmaal een zwak voor handmade en dat zijn dan toch de dingen waar ik erg op let. Top kwaliteit dus!

Mijlpalenboekje van Koosje Design is nou eindelijk een boekje dat een handig formaat heeft en je veel vrijheid hebt qua invullen. Je kan bijvoorbeeld heel makkelijk een foto plaatsen ipv tekst of allebei. Naast dat deze zo praktisch is, is het boekje ook nog eens heel cute!

De cover voor het groeiboekje van Suede Design: Ik wist niet eens dat zoiets bestond! Nou mag ik natuurlijk niets slechts zeggen over de baby die op ons lelijke groene boekje staat, maar wat ben ik blij met deze toffe cover!

Z is for Zebra! De letterposter van Rockabelle is zo creatief! Absoluut mijn favo;)

Ps: wanneer je op de naam klikt, kom je direct op hun Instagram pagina voor meer inspo!

De beleving van de Hippe doos:

Je krijgt dus een doos binnen met een schattig strikje en wanneer je deze opent zie je heel veel items, allemaal uniek ingepakt. Je bent er even mee bezig en ieder moment ervan voelt aan als een feestje. Bij de meeste items zit er een leuk handgeschreven kaartje of een foldertje. Wat ik het allerleukst vind aan de doos is toch wel dat er bepaalde items in zitten waar je niet direct mee in aanraking komt. Veel items zijn zelf ontworpen of handgemaakt en echt van top kwaliteit.

Ik denk dat iedere first time mommy de hippe doos goed kan gebruiken. De items geven je namelijk ook veel inspiratie voor bijvoorbeeld het inrichten van de babykamer of om in aanraking te komen met kledingmerken die je normaal gesproken niet zo snel tegen zal komen. Persoonlijk vind ik het altijd een gedoe om een leuk babyshower of kraamcadeau te vinden, dus aan al mijn lieve zwangere vriendinnetjes; jullie krijgen allemaal de hippe doos van mij.

En de eerst volgende keer dat ik zwanger ben, bestel ik hem zeker voor mezelf! Gewoon als traktatie, want ik vond het heerlijk uitpakken en ontdekken. Kortom: it’s a gift that keeps on giving..

Unboxing de hippe doos - Singlemomlife.nl Blogcover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: