Even een update: Happy new year

Even een update - Studio-mama.nl

“Happy new year!!” Ja, dat lees je goed. “Het is Februari hoor” zal je vast denken. Maar je zult ook gemerkt hebben dat ik er even uit ben geweest. Dus vandaar even een update.

Rond kerst kreeg ik een verschrikkelijke amandelontsteking en ziek zijn zorgde voor een besefmomentje. Ik probeer teveel, te snel en tegelijkertijd. Guess what: het lukt voor geen meter hihi..

Om je een idee te geven: fulltime single mom met ook nog eens twee katten en een rottweiler in huis, dan ook nog eens een parttime baan, mijn huisje renoveren/interieur updaten. Plus daarbij ook nog eens de blog. Nou het werd even teveel en ik besefte vooral dat ik meer quality time met Ilayda wilde.

En zo nam ik een pauze en ben dingen anders gaan aanpakken: de blog en zelfs Instagram was even stil om wat projecten (zoals de babykamer omtoveren naar een peuterkamer) af te ronden en begin ik schoon dit jaar. Ik heb ook iets nieuws in ons huisje: onze “offline” momenten. Dan belanden de telefoons/tablets en andere dingen in een Action mandje en genieten we van elkaar.

Eerlijk gezegd voel ik me relaxter als ooit. We hebben lekker veel tijd voor elkaar en dat is heel fijn. Mijn projectjes in huis ga ik gewoon een voor een doen en ondertussen zal ik jullie op de hoogte houden.

De toekomst van deze blog

Ik zal jullie meer meenemen in mijn dagelijkse leven. Dit kan heel divers zijn van tips en recepten tot aan mijn failure momenten. Ik heb ook nog een paar heftige maar oprechte verhalen voor jullie klaar staan en zal jullie ook meenemen in Ilayda’s nieuwe kamer (babyroom tour, yeah!).

Over Ilayda gesproken: zij is over 9 daagjes alweer jarig! Jeetje, wat is dat snel gegaan. Mijn moeder wilde graag een feestje organiseren en zijn we nu beide druk met de voorbereidingen. Lees: mijn moeder wilt het zo groots mogelijk doen, terwijl ik het liefste zo klein mogelijk wil houden ivm prikkels. Dus de meeste momenten moet ik haar een beetje tegenhouden.. Uiteindelijk gaat het om Ilayda toch?

Instagram Giveaway

En wie jarig is, die trakteert! Wat hebben wij een leuke giveaway! Houd mijn Instagram pagina in de gaten voor meer info!

Verzoekje aan jullie

Gezien ik altijd zoveel ideeën heb, maar blijkbaar nu wat moeite heb met de uitwerking als het gaat om de blog, ga ik bloggen op demand! Graag hoor ik van jullie welke blog je als eerste wilt lezen. Of heb ik misschien een onderwerp nog niet genoemd die je wel graag leest? Laat het me weten; laat hieronder je comment achter of bereik me via Instagram!

Xx Ela

Even een update - Singlemomlife.nl blogpost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: