Wauw Capow Legging: mix en match zomer ss19

Wauw Capow legging: Mix & Match ss19 - Studio Mama

Voor mij is het eigenlijk een sport om verschillende merken te mixen en matchen. Ik ben sneller op kleding uitgekeken als ik per merk een set koop. Het liefste heb ik dus ook nog bij bijvoorbeeld 1 legging meerdere rokjes jurkjes of truien. Vaak heb ik dan wel kleuren in de kleding kast liggen die veel onderling gedragen kunnen worden en die qwa kleuren gewoon heel goed bij elkaar passen. Uiteraard komt de panterprint veel voor in onze kasten. Maar ik hou ook van nude kleurige tinten met hier en daar een uitspatting van kleur.

Wauw capow

Tijdens het speuren op internet stuitte ik op deze toffe legging van Wauw Capow. Wat een eye catcher! En wat kan hij op veel verschillende manieren gedragen worden. De panter print is natuurlijk mijn lievelings dus dat kan nooit fout gaan. Maar die franjes aan de zijkant maken de legging echt net even anders dan anders. Ps: mocht de naam Wauw Capow je onbekend voorkomen, dit was Bangbang Copenhagen maar dit hebben ze onlangs veranderd;)

Combi 1

Als eerste combineer ik de legging graag als een broekje. Als je net een wat langer truitje erop doet staat het zo lekker eigenwijs. Ik werd verliefd op de trui van phil and phae. Qwa kleur vind ik hem fantastisch maar zeker ook qwa model. Lekker wat groter zodat hij wat oversized valt. Onder de trui een longshirt van mingo in een kleur die jij mooi vind om zo het setje net wat meer pit te geven! Stijl het af met een stoere haarband zoals deze van Lotte oudshoorn design en dr Martens en je kleintje is klaar om te gaan! Zo kan je deze toffe outfit gewoon nu al dragen, ideaal toch.

Wauw capow. Phil and phae Mingo

Combi 2:

Uiteraard is het een legging dus als jurk is hij ook heel geschikt om te dragen. Ik smokkel bij juna altijd door het randje om te slaan aan de bovenkant. Hierdoor word de legging net wat strakker wat ik persoonlijk mooier vind voor onder een jurk. Ik viel voor het prachtige gele jurkje van Phil and Phae. Aan het jurkje zit een grijs aantrekkoord wat dan weer terug komt in de legging. Van het voorjaar met een coole sneaker. Nu te dragen met dr martens en een lang beige vest ook van Phil and phae.

Wauw capow Phil and phae Lotte oudshoorn dr martens

Het allerleukste vind ik dat dit een legging is die op zoveel verschillende manieren gedragen kan worden zodat er iedere keer weer een nieuw setje uit rolt. Ik weet zeker dat dit niet de enige combi`s worden in Juna haar kast.

Meer inspiratie en de laatste nieuws over kidsfashion vind je hier;)

Wauw Capow legging: Mix & Match ss19 - Studio Mama

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: