WW 3 maanden update

WW 3 maanden update

De wintermaanden zijn de tijd voor een groot aantal dingen; warme truien, cadeautjes kopen, lekker eten en bij deze een update. Ik ben alweer drie maanden verder in mijn WW-avontuur

Het eindresultaat

Wat jullie natuurlijk willen weten is hoe het er nu voor staat. Wat zijn mijn eindresultaten na drie maanden? Dat kan ik nu vertellen, maar ik vertel je graag ook iets meer over hoe ik hier gekomen ben. Vorig jaar woog ik net iets minder dan 75 kilo. Mijn doel was toen om onder de 70 te komen. Dat is me rond het begin van het jaar gelukt, iets waar ik heel trots op was. Tot tante corona langs kwam… Door het vele binnen zitten ben ik meer gaan snoepen en al snel was ik terug bij af. Ik was daarom maar al te blij met de reminder van WW, want er was werk aan de winkel. En dat is gelukt, met een plus, ik weeg nu net iets meer dan 67 kilo!

WW: Dieet vs lifestyle

Natuurlijk is een weg naar een gezonder gewicht nooit recht, dat heb ik dus ook gemerkt. Een dieet is niet lang vol te houden, waardoor je vaak weer aankomt na afloop. Voor mij was het daarom belangrijk om mijn leefstijl aan te passen. Door corona was ik de weg even kwijt, WW hielp me om die terug te vinden.

Daarom heb ik ervoor gekozen om juist niet steeds hetzelfde te eten, maar juist ook te experimenteren in de keuken. Zoals jullie misschien wel op mijn Instagram hebben gezien, heb ik laatst een salade uitgevonden die slechts één smartpoint was. Bonuspunten: hij was nog heel lekker ook.

Daarnaast is het belangrijk om tijdens een dag of periode waarin het minder goed gaat jezelf op de juiste manier te herpakken. En juist daar helpt WW je ook mee. Zo kun je in de app delen hoe het gaat, waar je moeite mee hebt en wat juist goed gaat. Hierdoor kun je tips ontvangen over wat je misschien anders kunt aanpakken en kun je elkaar aanmoedigen in je avontuur.

Gemotiveerd voor de wintermaanden

Door al deze motivatie kunnen jullie waarschijnlijk zien dat ik er nu beter uit zie. Al is het alleen al aan het feit dat ik mijn oude spijkerbroek weer pas (yay!). Niet alleen mijn figuur is anders, ik voel me door mijn nieuwe routine super goed en zit lekkerder in mijn vel. Ik accepteer nu de ups én downs. Dat is belangrijk om te stralen. En laten we eerlijk zijn, daar zijn de wintermaanden zeker ook voor. 

Wil jij nou ook aan de slag en vooral voorkomen dat je in de wintermaanden niet teveel pepernoten snoept? Via deze link krijg je 40% korting op je abonnement!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: