Zaco V85 Robotstofzuiger Review

Zaco V85 Robotstofzuiger Review

Vaak zegt men dat je moet genieten van het proces. De weg ernaar toe is belangrijker dan het doel. Daar ben ik het mee eens, in de meeste gevallen. Schoonmaken, daarentegen… dat is helaas een heel ander verhaal. Ik kan er enorm van genieten als mijn huis schoon is. Maar het schoonmaken zelf… Laten we zeggen dat er zo’n 101 dingen zijn die ik liever doe. Vooral het dagelijks stofzuigen en dweilen is een taak waar ik echt een hekel aan heb. Maar een die echt wel een must is met een driejarige en twee katten.

Sinds afgelopen zomer heb ik een nieuwe vriend; de ZACO V85 robotstofzuiger. Als jullie me al even volgen kennen jullie hem misschien al wel; Adam. Voor ik je vertel waarom het precies een aanwinst is voor iedere drukke moeder, zal ik eerst even vertellen wat mijn nieuwe vriend Adam allemaal kan:

Zaco V85: hoe het werkt

De Zaco V85 heeft de functie voor stofzuigen én dweilen! Daarnaast is hij te programmeren. Iedere dag van de week kan hij op een bepaald tijdstip automatisch aan de slag. Bij ons staat hij doordeweeks op 8:15u. Precies wanneer wij vertrekken naar school gaat hij aan de slag. Wanneer ik dan thuis kom, kan ik lekker een bakje koffie drinken. De Zaco V85 heeft drie verschillende functies: hoeken en randen van een kamer zuigen, in banen de gehele kamer zuigen of wanneer er geknoeid is een specifiek punt zuigen. Ik ben vooral fan van hoeken en randen omdat ik eerlijk gezegd in eerste instantie niet geloofde dat een robotstofzuiger ook echt alles kon opzuigen. Maar ik geef het toe: de Zaco V85 stofzuigt misschien wel beter dan ik. Eenmaal klaar rijdt hij vanzelf weer terug naar zijn docking station, of zoals Ilayda het noemt: zijn huisje. Zo ben je hem nooit kwijt en is hij altijd opgeladen.

Voordelen van de Zaco V85 robotstofzuiger:

  • Bespaart ontzettend veel tijd
  • Kan opgeladen het hele huis zuigen (en de helft dweilen)
  • Simpel en gebruiksvriendelijk
  • Kan op afstand bestuurd worden met de app
  • Heeft geen moeite met obstakels

Minpunten van de Zaco V85 robotstofzuiger:

Natuurlijk is het niet altijd geweldig en zijn er ook altijd minpunten. Hoewel ik deze met moeite heb gevonden, toch een paar:

  • Hij zuigt niet goed op hoogpolige tapijten. Hij zuigt er wel overheen maar neemt niet de kruimels en dingetjes tussen de kleed weg.
  • Je moet kleine obstakels wel zelf weghalen. Bij ons zit dus regelmatig een haar elastiekje verstopt

Zaco Robotstofzuiger kortingscode

Adam heeft genoeg talenten en weinig minpunten. Naast dat hij me heeft gered van de dagelijkse sleur aan irritante huishoudelijke taken heb ik nu ook veel meer tijd. Nooit gedacht dat 30 min op een dag zoveel zou schelen! Dus waar ik vooraf altijd dacht dat een robotstofzuiger overdreven was, zou ik het nu echt aan iedereen aanraden. Beter gezegd: ik heb een kortingscode!

Je kan al een Zaco robotstofzuiger aanschaffen op www.zacorobot.shop vanaf 149 euro en met mijn kortingscode: MAMA20 krijg je 20% korting op je aankoop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: