MINIMALIST ITEMS FOR ECO-MINDED STYLE SEEKERS

Klantenservice

 

Bestellen

Wij geloven erin dat een product voor jou gemaakt moet zijn. Hierdoor besteden we veel aandacht en tijd aan het ontwerp en productieproces. De t-shirts worden met de hand geborduurd waardoor we de mogelijkheid hebben om te personaliseren. Dit geldt ook voor alle print opties voor de overige kledingstukken. Wil je een aanpassing? Neem contact op en we bespreken de opties. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een andere kleur. Heb je per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst? Of wil je je bezorgadres veranderen? Neem dan contact met ons op. Dat gaat het snelst via Whatsapp. Zo kunnen we de bestelling wijzigen of annuleren voordat het pakketje de deur uit is.

Betalen

Betalen kan veilig met onder andere iDEAL, creditcard (MasterCard en Visa), Bancontact en Bitcoin. Studio Mama is voorstander van innovatieve ontwikkeling aan en biedt daarom Bitcoin aan als betaalmiddel. We bieden het niet enkel aan maar motiveren het. Je krijgt altijd 15% korting op je bestelling wanneer je kiest voor Bitcoin als betaalmiddel.

Bitcoin

Bitcoin betalingen gaan via Coinbase. Nadat je Coinbase gekozen hebt als betaalmiddel, krijg je het bedrag in BTC en het wallet adres te zien. Deze kun je direct kopiëren om vanuit je wallet het bedrag over te maken. Zodra de transactie compleet is, krijg jij een bevestiging per mail. Wanneer je betaald met Bitcoin, dan krijg je bij een retour je aankoopbedrag altijd terug in Bitcoin.

Verzenden

Wij proberen alle bestellingen binnen 1 werkdag te versturen met track en trace via PostNL en DHL. U ontvangt een track en trace code via mail. Let op: de meeste producten worden met de hand gemaakt. Soms kan er hierdoor vertraging oplopen. U wordt altijd op de hoogte gehouden van uw bestelling.

Retouren

Wij hanteren een retourbeleid van 30 dagen na ontvangst van je aankoop. Je mag altijd je bestelling retourneren door dit per mail aan te melden (info@studio-mama.nl). Je ontvangt van ons een retourlabel zodat je de bestelling kan terugsturen. Let op: de producten dienen in ongebruikte en nette (originele) staat retour te komen. Uitzonderingen Speciale bestellingen zoals gepersonaliseerde producten of kunnen niet worden geretourneerd. Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over uw specifieke item. Helaas kunnen we geen retourzendingen van cadeaubonnen accepteren. Terugbetalingen Je wordt per mail op de hoogte gesteld zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd. Als de retour wordt goedgekeurd, krijgt u een bevestiging en storten wij het bedrag binnen 14 dagen op uw rekening.

Waar ben je naar op zoek?

Je winkelwagen