MINIMALIST ITEMS FOR ECO-MINDED STYLE SEEKERS

Over ons

Tijdens moederschap kwam Ela erachter dat het zo makkelijk is om jezelf te vergeten en weg te cijferen. Daaruit kwam het idee om moeders te verwennen met items waarmee ze kunnen stralen. Met een familie in de juweliersbranche en de diploma edelsteenkunde op zak wist ze precies wat ze wilde doen. Ze schakelde de hulp in van haar moeder en zo ontstond Studio Mama. Een creatieve onderneming van moeder en dochter die met hun creativiteit andere moeders en dochters blij willen maken met duurzame en trendy items.

VISIE

Met Studio Mama willen wij moederschap en vooral onze vrouwelijkheid vieren. Wij zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van kwaliteitsproducten waarmee jij kan stralen. Stralen doe je niet alleen van buiten maar ook van binnen. Wij geloven erin dat een mooiere wereld bij onszelf begint en daarom letten wij heel erg op onze ecologische voetafdruk.

DUURZAAM

Van begin tot eindproces proberen wij alle producten duurzaam te creëren. We zoeken naar materialen die een lange levensduur hebben en daarnaast ontwikkeld zijn op een milieuvriendelijke manier. Wij zijn transparant hierover. Zo heeft al ons katoen een GOTS certificering, de hoogste certificering op duurzaamheid, is al het polyester materiaal gerecycled en zijn al onze verpakkingen volledig plastic vrij en 100% recyclebaar. 

TEAM

Wij geloven in persoonlijk contact! Terwijl moeders vooral achter de schermen bezig is met het ontwikkelen van nieuwe items, is Ela meer het gezicht van Studio Mama. Zo is zij het meest te zien op de social media kanalen. Maar kom je ook direct bij haar terecht wanneer je de klantenservice benadert.

CONTACT

Hieronder zie je hoe je onze klantenservice kunt bereiken. Daarnaast zijn we ook heel erg actief op social media en zien je we graag daar terug!

WhatsApp : 06-44181444
Email: info@studio-mama.nl

SOCIALS
STUDIO MAMA

Waar ben je naar op zoek?

Je winkelwagen